KRUH


10.10.2011 - 22:37
(Kozoroh) KRUH
KRUH
Milí lidičkové,právě jste vstoupili do energetické, myšlenkové a emoční místnosti kruhového tvaru, která chce být plná světla a pozitivní energie. Jejím smyslem a účelem má být vzájemné propojování Vašich pozitivních snah, myšlenek a energií. Můžete zde podle vlastního uvážení vkládat svá přání, modlitby a jiné druhy energií, jejichž záměrem je nezištná pomoc ostatním bytostem a všemu živému, projevení radosti a pokory, nebo třeba čisté sdílení.Tato místnost chce být plná volnosti, svobody a lásky.Kruh je odvěkým symbolem jednoty. A v jednotě je síla. Kruh se tedy může stát i spojujícím symbolem všech, kteří se chtějí pomocí této místnosti zapojit do pozitivního působení na náš svět a v konečném důsledku tedy i na sebe sama.Vaše modlitba či meditace může být věnovaná komukoliv potřebnému a přitom může být spojená a propojená se symbolikou kruhu. Můžete si jej třeba na úvod modlitby namalovat prstem do hlíny, představovat v duchu, nebo vyrobit z provázku. Stejným způsobem ji můžete i ukončit. Během dne si pak můžete na kruh pouze vzpomenout. Sami víte, že na formě nezáleží. Podstatný je záměr a motivace. Přes jakkoliv zakomponovaný symbol kruhu do Vašeho energetického působení se můžete napojovat do této kruhové místnosti a zanechávat v ní své pozitivní otisky. Představivosti se meze nekladou, naopak tvůrčí aktivita přináší tvůrčí ovoce. Vše můžete provádět jen v myšlenkách a bez jakéhokoliv písemného záznamu nebo vzkazu do této kruhové místnosti. Ale můžete zde také psát a zanechávat zde své písemné modlitby a pozitivní přání. Volnosti se meze nekladou. Můžete se zde také sdružovat za účelem řízené a načasované společné meditace či modlitby. Vše je jen na Vás. Věřím, že celkový vklad do této místnosti bude veskrze pozitivní.Záměrem je, aby kruhová místnost žila svým vlastním a svobodným životem a postupně zářila a zářila.Mějte prosím na paměti, že místnost je kruhová, pojme tedy všechny zúčastněné lidičky takovým způsobem, že se všichni mohou vzájemně vzít za ruce a hledět si vzájemně do očí.V jednotě je síla. A v jednotě pozitivní energie je láska.Přeji takové sdílení nám všem.Zrod KRUHU byl naplánován k mystickému datu 28.10.2011, kdy končí Mayský kalendář, který lidstvu sděluje, že právě vstupujeme do nové evoluční epochy vyšších vibrací. Mám obrovskou radost, že KRUH okamžitě ožil Vaší touhou po sounáležitosti, duchovnu a lásce. V pravdě je láska. Buďme poctiví a pravdiví ke světu i k sobě a vše ostatní už přijde samo. Nechť nám v tom pomáhá i KRUH a nechť v tom KRUHU pomáháme i my. Tím propojíme TY s JÁ a současně JÁ s TY do jednotného a propojeného KRUHU. DĚKUJI VŠEM A DĚKUJI ZA VŠECHNY, ŽE MOHLO VZNIKNOUT NĚCO TAK LIDSKÉHO JAKO JE KRUH.Přeji krásné bytí. inkateo www.pracesesny.cz

Stránkování od začátku: / 47 

Řazení:
21.03.2012 - 08:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Celé věky jsme věřili, že žijeme v dualitě a oddělenosti. Přišel čas, kdy si vzpomínáme, že dualita žije v nás a oddělenost je iluze...

O

Krásné dny přátelé :18:

21.03.2012 - 09:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ka.ty, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:27:
http://www.youtube.com/watch/…
21.03.2012 - 14:10 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
O

Přeju nám všem nádherné jarní dny plné :27: a :12:.
Užívejme všech darů s moudrostí :76: a radostí. :75: :62:

O
23.03.2012 - 20:31 | Filtr
(Vodnář) nefertari
O

Tak k nam to jaro konecne dorazilo :o)

O

Krasny vecer a cely vikend vsem pratelum v Kruhu

:62: :1: :27:
23.03.2012 - 21:12 | Filtr
(Vodnář) mitea » nefertari
To je sperk :15: :30: :17: nádhera
Aj Tebe krááásny viekend :27: :27: :4:
27.03.2012 - 17:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mitea
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Malča, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zdravím Vás přátelé..dlouho jsem tu nebyla, ale to neznamená, že s Vámi necítím.. :27:
Dnes mně oslovila tato motlitba od Paulo Coelha..je napsaná někdy začátkem osmdesátých let...a pro mně je její obsah moc příjemný...tak se s Vámi podělím... :3:

Pane, podporuj naše pochybnosti, protože POCHYBNOST je způsob motlitby. Ona přispívá k našemu růstu tím, že nás nutí pohlížet beze strachu na mnohé odpovědi na jednu a tutéž otázku.
A aby to bylo možné, Pane podporuj naše rozhodnutí, protože ROZHODNUTÍ je způsob motlitby. Dej nám odvahu, abychom si po pochybnostech dokázali vybrat jednu, nebo druhou cestu. Ať je naše ANO vždy ANO, a naše NE vždy Ne.
A jakmile si tu cestu zvolíme, nechť se nikdy nedíváme zpátky ani nedopustíme, aby nám duši nahlodávaly výčitky.
A aby to bylo možné, Pane podporuj naše činy, protože ČIN je způsob motlitby.
Učiň, aby chléb náš vezdejší byl plodem toho nejlepšího, co v sobě chováme. Nechť se můžeme skrze práci a ČIN aspoň trochu podělit
o lásku, jíž se nám dostává.
A aby to bylo možné, Pane, podporuj naše sny, protože SEN je způsob motlitby.
Učiň, abychom si dokázali nezávisle na svém věku a okolnostech udržet v srdci posvátný plamen naděje a vytrvalosti.
A aby to bylo možné, Pane, dávej nám vždy nadšení, protože NADŠENÍ je způsob motlitby.
To ono nás pojí s Nebem a Zemí, s dospělými i s dětmi a říká nám, že touha je důležitá a zaslouží si naše úsilí. To ono nám tvrdí, že vše je možné, jakmile se cele věnujeme tomu, co chceme dělat.
A aby to bylo možné, Pane, podporuj nás, protože ŽIVOT je jediný způsob, jímž můžeme projevit Tvůj zázrak. Nechť půda dál proměňuje sémě v obilí, nechť my dál přeměňujeme obilí v chléb.
A to je možné jen tehdy, budeme-li mít LÁSKU -
proto nás nikdy nenechávej o samotě. Dopřávej nám svou společnost, i společnost mužů a žen, kteří pochybují, jednají, sní, nadchnou se a žijí, jako by každý den byl cele věnován Tvé slávě. Amen.... :17: :27:
27.03.2012 - 19:00 | Filtr
(Vodnář) mitea » Malča
:30: :30: :30: :17: :17: :17:
Niet co dodat :3:
27.03.2012 - 21:32 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Malča
:27: :1: :76: Krása čítať :74: :62:
28.03.2012 - 14:29 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy » Malča
díky, ta sedla.. :62: :17:
04.04.2012 - 09:37 | Filtr
(Kozoroh) Zornička
Krása :30: :74: :27:

Prajem Tebe aj všetkým ostatným veselú, pohodovú, ničím nerušenú Veľkú noc

http://www.youtube.com/watch/…



Noci v modlitbách,
strach, že nás nebe neslyší.
V srdcích píseň nadějí,
tak plynul život náš.
Už necítíme strach
i když je nouze nejvyšší,
můžeš hory přenést,
jen když sám se překonáš.

Stanou se zázraky, když víru máš,
svit nadějí, když dál ti zbyl.
Dokážeš zázraky, když sílu dáš,
když víru máš, hned blíž je cíl,
když chceš a víru máš.


Když byl těžký čas,
se zdálo marné modlení.
Naděje byl letní pták,
co brzy létne dál.
Teď už sem jedna z vás,
z těch které víra promnění.
V duši svítí světlo mé,
to snad sám Pán mi dá.

Stanou se zázraky, když víru máš,
svit nadějí, když dál ti zbyl.
Dokážeš zázraky, když sílu dáš,
když víru máš, hned blíž je cíl,
když chceš a víru máš.

:17: :74: :68:
06.04.2012 - 11:22 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
nádherné :30:
06.04.2012 - 11:42 | Filtr
(Váhy) Aika.
ahojky všem :)
to je tak moooc krásné, vidět, že kruh je stále tak živý ! :) spoustu lásky, usměvů a všeho dobrého všem ! :) :) :18: :18: :18: :62: :62: :62:
06.04.2012 - 12:24 | Filtr
(Váhy) inkateo www.pracesesny.cz » Aika.
:12: :12: :12:
06.04.2012 - 20:11 | Filtr
(Vodnář) nefertari
O

Krasne proziti Velikonocnich svatku :27:

O

:62: :62:
06.04.2012 - 20:21 | Filtr
(Vodnář) mitea » nefertari
Krása :15: :30: :17:

Díki aj ja prajem vsetkým v Kruhu krásne sviatky jara :27: :27: :27:
06.04.2012 - 20:29 | Filtr
(Vodnář) nefertari » mitea
No vedela som,ze ty budes prva :1: :75:

Krasny zajacik s mrkvickou
20.04.2015 - 23:48 | Filtr
(Váhy) inkateo www.pracesesny.cz
ARAMEJSKÝ OTČENÁŠ

Ty, jenž zrozuješ, Otče-Matko Kosmu, soustřeď v nás své světlo, ať je k užitku. ... Dechu všech světů, slyšíme Tě dýchat - dovnitř a ven - v tichu.

Pomoz nám v jediném svatém dechu pociťovat jenom Tebe - to vytvoří svatyni v nitru, v celistvosti. To světlo my všichni hledáme jinde, a to nás od nás samých odvádí, ale Jméno vždy žije uvnitř.

Svou vládu jednoty stvoř teď. ... Z Tebe se rodí vůle vševládnoucí, život a síla k činu, píseň, která vše odívá do krásy a obnovuje se od věků do věků. ... Ať Tvé rady řídí naše životy a očistí naše úmysly pro spolu-tvoření. Tvá vláda vytryskne, až se naše paže rozpřáhnou a obejmou všechno stvoření.

Jak nacházíme Tvou lásku ve své, tak nebe s přírodou ať zplodí nové stvoření. Tvá jediná touha pak s naší působí jak ve všem světle, tak i ve všech formách.

Dopřej nám náš denní chléb a vhled pro potřebu, o níž se hlásí rostoucí život. ... Vytvoř v nás, pro nás, to, co je jen možné: osviť každý lidský krok k domovu.

Uvolni lana chyb, které nás svazují, jakož i my pouštíme z rukou vlákna, jimiž držíme viny ostatních. ... Odpusť naši skrývanou minulost i utajené hanby, jakož i my neustále odpouštíme, co jiní skrývají. Ulehči nám tíhu utajených dluhů, jakož i my zbavujeme druhé povinnosti je splácet. Nedej, aby nás oklamal povrch věcí, ale osvoboď nás od toho, co nás zdržuje. ...

Nedej, aby do nás vstoupilo zapomnění, a pokoušela nás falešná zdání. Zlom moc naší nezralosti, vnitřní stagnaci, která brání dobrému ovoci. V pravdě - síla těchto výroků nechť je půdou, ze které vyrůstají všechny mé činy: Amen. ... Z Tebe se rodí vůle vševládnoucí, život a síla k činu, píseň, která vše odívá do krásy a obnovuje se od věků do věků.

Vpravdě - díla těchto výroků nechť jsou půdou, ze které vyrůstají všechny mé činy. Amen. ... Od Tebe pocházejí králové a královny korunovaní - principy vlády, kosmické "Já mohu". Amen. ... Z Tebe ten plamen budící úžas, ta sláva rození, vracející světlo a zvuk do kosmu zpět. Amen.
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
24.04.2015 - 12:35 | Filtr
(Váhy) inkateo www.pracesesny.cz
Přicházíme sem na matičku Zemi, abychom posunuli sebe sama, abychom pokročili. Přáním našich duší je zažehnout v sobě oheň lásky a prosvětlit vše co jest uvnitř nás i mimo nás. Stvořiteli, dovol mi naučit se být vděčný za krásy, jež tvoříš. Nechť mé kroky vedou ke kráse a světlu, jež utváříš. Nechť v sobě najdu sílu odpouštět, žít v pokoře. Nechť v sobě nechám vykvést dar bezvýhradného Milosrdenství. Děkuji za vše.
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
25.04.2015 - 12:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mrmartini, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Na to mohl přijít jedině kozoroh.Pěkně tu druhým vytvořit diskuzní prostor podle jistých pravidel :1:Jinak obsahově mi to nic neříká,sorry.
25.04.2015 - 13:02 | Filtr
(Váhy) inkateo www.pracesesny.cz » mrmartini
Krásný den přeji.

Děkuji za vaši reakci.

Mým záměrem nebylo vytvořit diskuzi, ale prostor (KRUH), ve kterém by se kumulovala pozitivní energie, modlitby a přání. Třebas i beze slov.

Jinak já jsem ve znamení vah a doslova miluji narušování a boření zažitých pravidel.

KRUH zde na najdise, to jsem já inkateo www.pracesesny.cz

PŘEJI RADOST ZE ŽIVOTA
25.04.2015 - 13:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » inkateo www.pracesesny.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mrmartini, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuji za přání.Dovolil jsem se tedy mrknout na váš radix,ten kozoroh na ASC by stačil.Hezký den.
Příspěvky od začátku
« předchozí  další » »|


Přejít na libovolnou stránku: / 47 

Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »